Treescape zorgt voor de perfecte plaatsing van je pergola, tuinhuis en carport in Vosselaar

Tuinmeubels

Plaatsing van je pergola in en rondom Kasterlee

Bij Treescape hebben we ruime ervaring in het ontwerpen en plaatsen van pergola's, tuinhuizen en carports. Deze voegen niet alleen waarde en uitstraling toe aan je tuin, maar bieden ook functionele voordelen zoals extra opslagruimte, bescherming tegen weer en wind én een plek om te ontspannen.

Een pergola is een mooie en elegante manier om je tuin te verfraaien en biedt daarnaast ook schaduw op warme dagen. We bieden verschillende stijlen en afwerkingen aan, waaronder houten pergola's die we kunnen afwerken met een transparante lak of beits, of metalen pergola's in diverse kleuren. Zo is er altijd een optie die perfect aansluit bij jouw woning en tuin.

ontwerp, renovatie, algemene renovatie, ontwerp voor renovatie, sketch keukenrenovatie, renovatiebedrijf
Schrijnwerker, schrijnwerk, schrijnwerken, houten trap, meubels op maat, op maat gemaakte meubels
Tuinmeubels
Professioneel tuinbouwbedrijf Treescape voor je carport en tuinhuis in Dessel

Een tuinhuis is een praktische toevoeging aan je tuin, waar je bijvoorbeeld tuingereedschap of fietsen kunt opbergen, maar ook als extra leefruimte of hobbyruimte kunt gebruiken. We bieden verschillende types tuinhuizen aan, van klassiek tot modern, en werken deze af met de materialen die passen bij jouw wensen en budget.

Daarnaast plaatsen we ook carports. Dit is een slimme oplossing om je auto te beschermen tegen verschillende weersomstandigheden. We bieden verschillende soorten carports aan, zodat deze volledig aansluiten bij jouw voorkeuren.

Bij Treescape zijn we van mening dat elk project uniek is en werken we nauw samen met onze klanten om de juiste keuzes te maken bij het ontwerpen en plaatsen van een pergola, tuinhuis of carport. We zorgen niet enkel voor vakmanschap, maar we staan ook in voor het geven van professioneel advies en het ontwerpen van een hoogwaardig design. Ook voor het onderhoud en eventuele reparaties van deze structuren kan je bij ons terecht.

Wil je graag meer informatie of advies over de plaatsing van een pergola, tuinhuis of carport in jouw tuin? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder bij het realiseren van jouw droomtuin.