Treescape zorgt voor je beplanting en grasmatten in en rondom Dessel

Beplanting - grasmatten
Tuinman voor beplanting en grasmatten

Beplantingen en grasmatten zijn de basis van elke prachtige tuin. Bij Treescape hebben we jarenlange ervaring met het ontwerpen en aanleggen van tuinen, en we weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste beplanting en grasmatten te kiezen.

Bomen, struiken en hagen zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar ze bieden ook bescherming tegen de wind en de zon. Bij het kiezen van de juiste beplanting is het belangrijk om rekening te houden met verschillende factoren zoals de grondsoort, de standplaats en de bloeitijd. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste beplanting en adviseren je over de verzorging ervan.

Ook bloemen mogen niet ontbreken in een tuin. Bloemen geven niet enkel wat kleur aan je tuin, maar dragen ook bij aan de biodiversiteit van je buitenomgeving. Weet je niet waar te beginnen? Dan adviseren we je graag over welke bloemen het best passen bij jouw tuin en hoe je ze het best verzorgt.

renovatie, badkamerrenovatie, badkamer, sanitair, sanitaire werken, afwerking
badkamer, badkamerrenovatie, renovatie, renovateur, renovatiebedrijf,
Beplanting - Grasmatten

Tuinman voor grasmatten

Een goed aangelegde grasmat zorgt voor een nette uitstraling van je tuin en is bovendien heerlijk om op te spelen of te ontspannen. Bij het kiezen van een grasmat is het belangrijk om rekening te houden met factoren zoals de bodem, de standplaats en het beoogde gebruik. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste grasmat en geven tips over hoe je jouw grasmat best onderhoudt.

Bij Treescape werken we met hoogwaardige materialen en staan we garant voor een kwalitatieve aanleg van jouw beplanting en grasmatten. We zorgen voor een optimale groei en bloei van jouw planten en een perfect gelegde grasmat. Ook nadien staan we paraat voor het onderhoud van jouw tuin.

Wil je graag meer informatie of advies over beplanting en grasmatten in jouw tuin? Neem dan gerust contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij helpen je graag verder bij het realiseren van jouw droomtuin.