Treescape is gespecialiseerd in het onderhoud van je bomen in Geel

Onderhoud van bomen

Vellen van bomen en ander boomonderhoud in regio Kempen

Het vellen van bomen kan een gevaarlijke klus zijn als je niet over de juiste kennis en uitrusting beschikt. Bij Treescape hebben we de ervaring en de juiste apparatuur om bomen veilig te vellen en te verwijderen.

Onze gecertificeerde boomverzorgers zorgen ervoor dat we altijd volgens de hoogste veiligheidsnormen werken en de beste oplossingen bieden voor elke situatie. We inspecteren de boom zorgvuldig om te bepalen hoe deze moet worden geveld en zorgen ervoor dat de omgeving veilig is voordat we aan het werk gaan. We maken gebruik van hoogwaardige klimuitrusting en zaagmachines om de klus snel en efficiënt te klaren.

Na het vellen van de boom blijft er meestal een stronk achter. Het uitfrezen van stronken is een belangrijk aspect van het boomverwijderingsproces. Een stronk kan een obstakel vormen en het planten van nieuwe bomen of het aanleggen van een terras of gazon bemoeilijken. Bij Treescape maken we gebruik van moderne stronkfreestechnieken om de stronk volledig uit de grond te verwijderen en het gebied schoon achter te laten.

tuinonderhoud, onderhoud tuin, boomonderhoud, onderhoud boom, onderhoud bomen
afwerking, gyproc, gyprocwerken, valse plafonds, vals plafonds, valse wand, valse wanden, bezettingswerken, bezetter, gyprocwerker
Onderhoud van bomen
Boomonderhoud in Dessel

Onze ervaren en gecertificeerde medewerkers weten precies hoe ze de stronk moeten benaderen en hoe ze de juiste apparatuur moeten gebruiken om de klus vlot en efficiënt te klaren. We zorgen ervoor dat het gebied na het uitfrezen van de stronk opgeruimd en netjes wordt achtergelaten, zodat je weer verder kunt met de volgende fase van je tuinproject.

Het vellen van bomen en het uitfrezen van stronken zijn twee belangrijke diensten die Treescape aanbiedt. Onze deskundige medewerkers hebben jarenlange ervaring en zorgen ervoor dat het werk veilig en efficiënt wordt uitgevoerd. Neem contact met ons op voor meer informatie over deze diensten en ontdek hoe wij je kunnen helpen bij jouw project.